Kansanvaihto Suomessa alkaa joulukuussa

Ketä voimme syyttää maanpetturuudesta?

Kaino veikkaukseni on, että ainakin radiohiljaisuus vallitsee joulukuun alkuun asti.

 

On aivan kuten Pontus Söderblom blogissaan sanoo: tämä asia tuodaan Suomeen yöjunassa, kun maassa ollaan mitä sikeimmässä unessa. Tai paketoidaan joululahjoja iloisin ajatuksin. Tai valmistellaan itsenäisyyspäivän juhlia.

Kyse on GCM-sopimuksesta:

https://fi.wikipedia.org/wiki/GCM-sopimus

 

Sillä aikaa, kun "Kontio & Parmas" naurattaa suomalaisia sohvannurkassa ennen sikeintä yöunta, nauretaan vieraissa pöydissä suomalaisten tyhmyydelle: kohta on Suomen passeja saatavilla yhtä helposti kuin vessapaperia!

Ei ymmärrä pieni, pohjoinen kansa suojella itseään; ei varallisuuttaan, ei kielialuettaan, ei kulttuuriaan.

 

http://pontusjankristiansderblom.puheenvuoro.uusisuomi.fi/263831-kansane…

 

http://velkakello.fi/

 

Lisätty 3.12.2018 Ilari Kieman kommentti (Arto Luukkasen blogista "Avoin kirje Markku Huuskolle…"):

"Oikeuslähdeopissa oikeuslähteet jaetaan vahvasti velvoittaviin, heikosti velvoittaviin sekä sallittuihin. Oikeuslähdeopin näkökulmasta GCM on sallittu oikeuslähde ja kuuluu ns. soft law -kategoriaan. Eduskunnan säädökset ja hyväksymät sopimukset ovat vahvasti velvoittavia. Jos eduskunta olisi päättänyt GCM:stä, se olisi tavallaan lisännyt sen velvoittavuutta, mitä kriitikot täällä vastustavat.

Toisaalta yhtä naurettavaa on väittää, ettei GCM olisi minkäänlainen oikeuslähde ja ettei sillä voisi olla mitään oikeusvaikutuksia. Suomen olosuhteissa on juuri arveluttavaa, että GCM ei ole kansainvälinen sopimus, jota olisi noudatettava samalla tavalla kaikissa sopimukseen liittyneissä maissa, vaan se on ohjeistus, josta valtiot saavat itse valita mitä sen osia ne toteuttavat ja miten ne niitä tulkitsevat. Tällöin on todennäköistä, että Suomessa vallitsevan tulkintatavan mukaisesti GCM:ää tulkitaan voimakkaasti ilmaisunvapautta ja uskontokritiikkiä rajoittavasti vaikka itse asiakirjan tekstissä sitoudutaan puolustamaan ilmaisunvapautta:

”[–]We also commit to protect freedom of expression in accordance with international law, recognizing that an open and free debate contributes to a comprehensive understanding of all aspects of migration. To realize this commitment, we will draw from the following actions:

(a) Enact, implement or maintain legislation that penalizes hate crimes and aggravated hate crimes targeting migrants,[–]”

(”Objective 17: Eliminate all forms of discrimination and promote evidence-based public discourse to shape perceptions of migration”, Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration)."

 

Lisätty 19.11.2018:

http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/264384-gcm-maan-myynti-vai…

http://sirpaabdallah.puheenvuoro.uusisuomi.fi/264434-valheiden-seitista-…

Lisätty 21.11.2018:

http://mervisyvaranta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/264503-ei-gcm-sopimuksell…

Lisätty 24.11.2018 (kohdasta "Käyttäjän suosittelemat kirjoitukset"):

http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/264050-mika-gcm-vahemman-on-en…

Lisätty 24.11.2018:

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/264562-jussi-halla-aho-gcm-vaarallinen-…

http://selavii.puheenvuoro.uusisuomi.fi/264146-gcm-sopimuksen-suomenkiel…

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu